menu sluiten
foto pagina

Young Talent Award 2023

De Young Talent Award is een innovatiewedstrijd voor studenten(teams) uit Regio Foodvalley tijdens de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 die ditmaal wordt uitgereikt op 11 oktober 2023 op de WUR Campus in Wageningen. Doede Scherphof uit Rhenen (de bedenker van ‘Levelupgamified’) en Celine van de Watering en Ruben Autsema (de bedenkers van StatieHeld) wonnen in respectievelijk 2021 en 2022 de Young Talent Award. Ben jij de volgende die de Young Talent Award in ontvangst neemt? 

De Young Talent Award is een innovatiewedstrijd voor studenten(teams) uit Regio Foodvalley tijdens de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023. Op 11 oktober 2023 werd de prijs uitgereikt aan Chesley Verbond met haar initiatief Itsy Cycle (Baby & Kids) uit Ede. Ze bedacht een gebruiksysteem voor elke fase van het jonge leven. Met als doel om bewustwording binnen ouderschap te creëren en ondersteuning te bieden bij het maken van duurzame keuzes voor een goede start van hun kind.

Genomineerden
Voor de Young Talent Award 2023 werden de volgende innovatieve ideeën genomineerd:
  1. ItsyCycle - duurzame start voor de eerste levensfase
  2. Sproutfull - software voor duurzaamheidsmanagement
  3. Late Night Show Wageningen

 

Sponsors

Logo FOV Logo Rabobank Logo Regio Foodvalley Logo Livinglab Logo Livinglab Logo Livinglab Logo valleibusiness Logo Mauritz Kazerne

Partners

Logo RCT

 

Logo PDR

 

Logo InnoConnect

 

Logo CHE

 

Logo VeluweVallei

Communicatie partner

Logo Van Munster Media