menu sluiten
hero image

Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024

Op 16 oktober 2024 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemers. De prijzen worden uitgereikt in de sectoren: Maakindustrie / Energie- en Milieutechnologie, Agrifood en ICT.
Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede.

Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden
Een voordrachtscommissie draagt uit alle inzendingen vijf kandidaten per categorie voor waarna de vakjury bekend maakt welke drie ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

In Regio Foodvalley werken we als overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Ondernemers bedenken slimme ideeën en praktische oplossingen en werken vaak op een onverwachte manier samen met andere ondernemers. Aan hen wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Vorig jaar nam Saia Robotics uit Wageningen deze prijs in ontvangst.

De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor goede ideeën met grote impact in (en buiten) Regio Foodvalley. Criteria om in aanmerking te komen voor de prijs zijn onder andere:

  • De innovatie is duurzaam en draagt substantieel bij aan een circulaire economie.
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovatie werkt en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • De innovatie heeft betrekking op de Maakindustrie / Energie- of Milieutechnologie, de agrifoodsector of de ICT sector.

Aanmelden

Ben jij ondernemer in Regio Foodvalley en heb jij een innovatief product of idee?

Meld je innovatie (per categorie) aan


Dit kan tot en met 25 augustus 2024. Daarna maakt een vakjury drie genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 bekend.

Wil jij de feestelijke uitreiking op 16 oktober 2024 niet missen?

MELD JE AAN EN VERZEKER JE VAN EEN GRATIS TOEGANGSBEWIJS

Sponsors

Logo FOV Logo Rabobank Logo Regio Foodvalley Logo Livinglab Logo Livinglab Logo Livinglab Logo valleibusiness Logo Mauritz Kazerne

Partners

Logo RCT

 

Logo PDR

 

Logo InnoConnect

 

Logo CHE

 

Logo VeluweVallei

Communicatie partner

Logo Van Munster Media