menu sluiten
hero image

Lupasafe (Veenendaal)

Cybermonitor: een complete cyberoplossing voor bedrijven

Cybersecurity is net zo belangrijk voor kleine bedrijven als voor grotere bedrijven. Maar veel kleine en middelgrote bedrijven zien cybersecurity nog niet als prioriteit. Toch zijn de feiten verbijsterend: 43% van de kleine bedrijven wordt elk jaar slachtoffer van cyberaanvallen, de downtime van het bedrijf is 3 weken en 90% van de aanvallen begint met phishing.
 
Er zijn veel risico's voor mkb´ers. Denk aan factuur- en CEO-fraude; kunnen mensen namens hen facturen e-mailen? Of ransomware-risico's; hebben hun laptops verouderde software? Gegevensdiefstal is een andere bedreiging; is hun cloud goed genoeg beveiligd? En vergeet de risico's voor werknemers niet; hebben hun collega's voldoende kennis van cybersecurity om phishinglinks te herkennen en gevoelige gegevens te verwerken? Kleine en middelgrote bedrijven hebben geen duidelijk overzicht van hun zwakke punten. Ze hebben voortdurend een duidelijk en begrijpelijk antwoord nodig op deze en vele andere cybersecurity-vragen.
 
Met veel eisen aan hun tijd vinden kleine bedrijven het vaak een uitdaging om tijd en moeite te besteden aan cybersecurity. Ze willen een duidelijke, begrijpelijke presentatie van hun risico's. Dit moet gemakkelijk, betaalbaar en doorlopend zijn.
 
In nauwe samenwerking met Nederlandse overheden en lokale gemeenschappen heeft Lupasafe de Cybermonitor ontwikkeld, een tool die collectief ingekocht wordt voor mkb´ers om hun risico's continu te identificeren. De Cybermonitor scant continu op cyberbeveiligingsrisico's en ontlast bedrijven van hun zorgen over cyberbeveiliging. Het dashboard biedt in één oogopslag een overzicht van de beveiliging van hun organisatie. Op deze manier weten bedrijven 24/7, 365 dagen per jaar hoe de organisatie ervoor staat. De Cybermonitor geeft risico-inzichten van e-mail, websites, routers, eindpunten (computers, servers, laptops, smartphones) en werknemersbewustzijn. Dit is uniek in de markt vanwege de eenvoudige installatie met één klik en de collaboratieve aanpak waardoor bedrijven gratis mee kunnen doen met de Cybermonitor. De Cybermonitor is daarom een uitgebreide langetermijnoplossing voor cyberrisicopreventie.
 
De Cybermonitor scant continu computers, websites en e-mail, en besteed aandacht aan cyberbewustzijnstraining, afgestemd op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. De Cybermonitor integreert dit in een platform, zodat elke ondernemer met vertrouwen de vraag kan beantwoorden: 'Ben ik veilig?'
Meer informatie via de website van Lupasafe.

Sponsors

Logo FOV Logo Rabobank Logo Regio Foodvalley Logo Livinglab Logo Livinglab Logo Livinglab Logo valleibusiness Logo Mauritz Kazerne

Partners

Logo RCT

 

Logo PDR

 

Logo InnoConnect

 

Logo CHE

 

Logo VeluweVallei

Communicatie partner

Logo Van Munster Media