menu sluiten
hero image

Cheffix (Wageningen)

Duurzame kokskleding, geverfd met voedselresten, zonder chemicaliën

Wastewear van Cheffix biedt een frisse kijk op duurzame kleding voor de horeca. Onze unieke kokskleding, vervaardigd in onze eigen fabriek, maakt gebruik van gerecyclede en biologische materialen. Door het verfproces met voedseloverschotten zoals kurkuma, koffiedik en Indische kers, besparen we tot 20 liter water en 17 kilowattuur energie per stuk. Dit innovatieve proces gebruikt geen chemicaliën, wat betekent dat er ook geen chemisch afval is.
 
Wat Wastewear bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor horecazaken om hun DNA-kleuren duurzaam en in beperkte oplages toe te passen, wat nieuwe creatieve mogelijkheden opent. Hierdoor kunnen chefs en ondernemers hun identiteit versterken zonder in te boeten op kwaliteit. Elk kledingstuk heeft een eigen karakter, wat de identiteit van uw zaak benadrukt.
 
Met Wastewear maken horecaondernemers een krachtig statement voor een duurzame toekomst. Elk kledingstuk weerspiegelt de waarden van de zaak, en zorgt zo voor een authentieke ervaring voor gasten. Met Wastewear kiezen ondernemers bewust voor een toekomst waarin duurzaamheid en creativiteit centraal staan.
 
 
 

Sponsors

Logo FOV Logo Rabobank Logo Regio Foodvalley Logo Livinglab Logo Livinglab Logo Livinglab Logo valleibusiness Logo Mauritz Kazerne

Partners

Logo RCT

 

Logo PDR

 

Logo InnoConnect

 

Logo CHE

 

Logo VeluweVallei

Communicatie partner

Logo Van Munster Media