menu sluiten
hero image

BFG Warehousing (Nijkerk)

BFG Warehousing is een datadriven ketenregisseur in de fresh food Supply Chain. Als logistiek dienstverlener helpen wij onze klanten met primaire logistieke activiteiten zoals Warehousing en VAL-activiteiten maar ook met aanvullende en onderscheidende dienstverlening als data-analytics, S&OP, forecasting, E-Commerce en Customer Service. Daarbij is duurzaamheid in de keten een belangrijk speerpunt. Kortom we kunnen de volledige ketenregie verzorgen voor opdrachtgevers binnen de fresh food. Met ons logistieke platform zijn we de totaaloplosser in de Food Supply Chain.
 
F-Cast speelt hierbij een cruciale rol. Door de toenemende complexiteit in de fresh food supply chain is het hebben van de ‘perfecte’ voorraad key. Immers tekorten of overschotten zorgen voor ontevreden opdrachtgevers en een minder duurzame keten. Met F-Cast hebben we de tekorten kunnen terugbrengen met 40% en de overschotten met 45%.
F-Cast is een onmisbare tool geworden binnen ons fresh food platform.
 
 

Sponsors

Logo FOV Logo Rabobank Logo Regio Foodvalley Logo Livinglab Logo Livinglab Logo Livinglab Logo valleibusiness Logo Mauritz Kazerne

Partners

Logo RCT

 

Logo PDR

 

Logo InnoConnect

 

Logo CHE

 

Logo VeluweVallei

Communicatie partner

Logo Van Munster Media